Over ons

Na veelvuldige gesprekken met mensen uit de praktijk en enkele bezoeken aan internationale leveranciers en beurzen, werd MedischeTassen.be in 2011 vol enthousiasme opgericht in Leuven. Kwlalitatieve, mooie en eerlijke producten leveren aan huisartsen en verpleegkundigen, in een kleinschalige en persoonlijke setting, met een service zoals we die graag ook zelf zouden ervaren. We zijn na 10 jaar nog meer dan ooit overtuigd van deze aanpak. Een transparante houding, persoonlijk en direct contact, een koper die we behandelen als een zeer gewaardeerde klant, het maakt dat we dit nog steeds met heel veel plezier en voldoening elke dag opnieuw doen.

Ook al hebben we enkele grote organisaties van zelfstandig verpleegkundigen en thuiszorg organisaties als klant, we blijven kiezen voor een erg persoonlijk en vertrouwelijk contact. Bij ons kan je als klant met alles terecht. We beschouwen onze klanten als partners en stellen alles in het werk om nieuwe uitdagingen of behoeften te begeleiden en in vlotte banen te leiden.

Al meer dan 10 jaar gaan we constant op zoek naar de meest functionele, stijlvolle en duurzame dokterstassen en verpleegtassen. Elke medische professional kan bij ons haar of zijn geschikte tas vinden.

Levering binnen gans Europa is bij ons altijd gratis, retourneren kan kosteloos en zonder gedoe!

Enkele reacties van onze klanten uitgelicht:

Een erg uitgebreid aanbod en eindelijk ook eens een vrouwelijk assortiment. Vlotte service, degelijk en eerlijk advies gericht op de praktijk! dr. Carolien Van Doninck

Zeer overzichtelijke website en een uitstekende service. Snel antwoord op mijn vraag gehad en 100% tevreden over mijn nieuwe tas. Ook de mogelijkheid tot gratis retourneren zonder gedoe geeft vertrouwen. dr. Marijn Willems               

We kiezen bij MedischeTassen.be voornamelijk voor handgemaakte Italiaanse dokterstassen van plantaardig gelooid leder, omwille van het mooie design, het ambachtelijk vakmanschap en de zeer hoge kwaliteit. Daarnaast bieden we ook zeer degelijke medische tassen aan van Spaanse, Duitse, Belgische en Nederlandse producenten. Jouw tas wordt altijd met oog voor detail en met veel liefde vervaardigd. 

Een keuze voor MedischeTassen.be is een keuze voor een goede kwaliteit en een uitstekende en persoonlijke service, ook na verkoop.

Wil je ons verhaal wat uitgebreider lezen? We maakten er een blogpost over.

 

Sinds mei 2021 willen we met ons liefdadigheidsproject 'Level Zero vzw' kinderen met minder kansen toegang geven tot boeken. We ondersteunen het Straatbibliotheek project van ATD Vierde Wereld via onze vzw, die nuttige producten aanbiedt aan huisartsenpraktijken. Kijk snel op Level Zero vzw en ontdek hoe u met uw huisartsenpraktijk het verschil kan maken voor kwetsbare kinderen.