Levertermijn & Garantie

Levertermijn

Voor praktisch alle modellen dokterstassen, verpleegtassen en ampullenetuis hebben we de meest courante kleuren steeds in voorraad en kunnen dus in de meeste gevallen een snelle levering garanderen. Leveringen in België en Nederland zijn volledig gratis, u betaalt bij ons geen verzendkosten. Wij verzenden momenteel elke maandag en elke donderdag. Levering binnen België gebeurt dan de volgende dag, naar Nederland gewoonlijk 2 à 3 dagen. Indien u hoogstdringend over uw materiaal dient te beschikken kan u ons altijd contacteren via info@medischetassen.be of via 0032 474 67 04 65. Wij doen onze uiterste best om zo snel mogelijk te leveren. 

Indien uw gewenste product op het moment van bestelling toch niet in voorraad is, kunnen we u voor de periode van de duur van de bestelling depanneren met één van onze demomodellen. Deze service is volledig gratis, u betaalt enkel de verzendkosten. Informeer ernaar via info@medischetassen.be indien u hiervan gebruik wenst te maken.

 

Aankopen via overschrijving

Indien u als betaalmethode kiest voor ‘Aankopen via overschrijving’ vragen we u om binnen 14 dagen na levering te betalen. U vindt de betalingsgegevens op de factuur die u zal worden doorgemaild.

 

Garantie

Afhankelijk van de producent, wordt altijd een garantie van 2 of 3 jaar gegeven op uw medische tas. Een goede en persoonlijke service is onze prioriteit en wij verzekeren u steeds een correcte en voor u kosteloze afhandeling van een garantieprobleem. U zal bij ons niet voor verrassingen komen te staan. Als er tijdens de garantieperiode toch iets aan uw materiaal zou stukgaan (wat immers nooit 100% uit te sluiten is), sturen wij u de retoursticker op zodat u zelf helemaal geen verzendkosten hoeft te betalen. Daarenboven kan u op eenvoudig verzoek gratis één van onze demotassen ter beschikking krijgen voor de periode van herstel. Voor deze extra service worden enkel de verpakkings- en verzendkosten heen en terug van de demotas aangerekend (in totaal 19,83 euro ex btw). Uw medische tas is immers een onmisbaar dagdagelijks instrument en bij ons zal u dus nooit zonder dokterstas zitten.