Maatwerk en B2B

maatwerk

 

Bij MedischeTassen.be hebben we ons ook gespecialiseerd in maatwerk voor uw organisatie. In samenspraak met u maken we dé medische tas waarnaar u op zoek bent.

Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld al gepersonaliseerde zorgtassen op maat voor diverse zelfstandig verpleegkundige organisaties, een medische trolley, kinderrugzakjes voor patiënten met pulmonale hypertensie, enz... kortom tassen voor allerlei bedrijven actief in de medische sector of gewoon op vraag van een groep artsen of ziekenhuizen.

We werken steeds met de degelijkste materialen, waardoor uw tas slijtvast is en veel langer meegaat dan wat standaard op de markt te vinden is.  

Duurzaamheid en een praktisch design staan bij ons altijd voorop! We leveren enkel degelijke producten af met garantie

Maatwerk is al mogelijk vanaf 1 stuk, echter grotere aantallen brengen voordeligere prijzen met zich mee.

Bent u geïnteresseerd of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via info@medischetassen.be. Met plezier zoeken we samen naar een geschikte oplossing voor uw project.

 

Enkele voorbeelden uitgelicht: 

 

Verpleegtas op maat RD Home Care

Voor Wit-Gele Kruis Vlaanderen maakten we bijvoorbeeld deze zorgtas 100% op maat van hun behoeften. Door het logo wordt de tas mooi gepersonaliseerd.

Voor deze tas werden erg duurzame materialen gebruikt zodat de tassen bijna onverslijtbaar zijn. Gedaan met om de zoveel tijd uw medewerkers van nieuw materiaal te moeten voorzien en met afval achter te blijven. Een breuk met het verleden!

Deze tas is bijvoorbeeld ook perfect wasbaar in de wasmachine op bv. 60°, de ritssluitingen zijn van de beste YKK-kwaliteit en de afwerking is top. 

 

Voor een klant uit Duitsland, personaliseerden we een bestaande verpleegtas uit ons gamma met het bedrijfslogo.

verpleegtas met logo

 

Voor een klant uit Nederland, personaliseerden we een bestaande verpleegtas uit ons gamma met het bedrijfslogo

verpleegtas met logo

 

Voor een Belgische klant personaliseerden we hun priktassen. Een bestaande medische tas wordt bedrukt met het eigen logo voor een professionele en herkenbare uitstraling.

gepersonaliseerde verpleegtas met logo

 

Voor een Belgische bedrijf actief in Preventie & Bescherming op het werk, ontwikkelden we een medische trolley waarmee bedrijfsbezoeken voortaan op een functionele en ergonomische manier kunnen uitgevoerd worden.

 

Medische trolley op maat    Maatwerk medische tas

 

Omdat we een klein gespecialiseerd bedrijf zijn, hoeft kwalitatief maatwerk bij ons niet duur te zijn. Personalisatie kan vaak al vanaf 1 stuk. 

U kan altijd contact opnemen om dit vrijblijvend te bespreken via info@medischetassen.be.