Maatwerk

maatwerk

 Bij MedischeTassen.be hebben we ons ook gespecialiseerd in maatwerk. In samenspraak met onze klanten maken we dé medische tas waarnaar zij op zoek zijn.

Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld al verpleegtassen op maat voor diverse zelfstandig verpleegkundige organisaties, tassen voor allerlei bedrijven actief in de medische sector of gewoon op vraag van een groep artsen.

We werken steeds met duurzame materialen en leveren enkel degelijke en functionele producten af.

Een medische tas op maat is al mogelijk vanaf 1 stuk. Grotere aantallen drukken uiteraard de prijs.

Voor meer vrijblijvende info, contacteer ons gerust via info@medischetassen.be. We zoeken samen naar de oplossing voor uw project.  

 

 

Verpleegtas op maat RD Home Care

Voor Wit-Gele Kruis maakten we deze zorgtas 100% op maat van hun behoeften. Door het logo wordt de tas mooi gepersonaliseerd.

Voor deze tas werden erg duurzame materialen gebruikt zodat de tassen bijna onverslijtbaar zijn. Gedaan met om de zoveel tijd uw medewerkers van nieuw materiaal te moeten voorzien en met afval achter te blijven. Een breuk met het verleden!

Deze tas is bijvoorbeeld ook perfect wasbaar in de wasmachine op bv. 60°, de ritssluitingen zijn van de beste YKK-kwaliteit en de afwerking is top. 

Bij ons hoeft kwalitatief maatwerk niet duur te zijn.