Dokterstassen

Foto-tabelview Lijstview

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabelview Lijstview

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bij MedischeTassen.be is het een passie geworden om continu op zoek te gaan naar de meest degelijke, gebruiksvriendelijke en stijlvolle dokterstassen op de internationale markt. We selecteren ook enkel leveranciers die werken met plantaardig gelooid leder en werken volgens duurzame en milieuvriendelijke procedés. Een leverancier van dokterstassen moet betrouwbaar zijn, kwaliteit afleveren en een voldoende garantie bieden op de duurzaamheid van uw dokterstas, alvorens hij door MedischeTassen.be wordt geselecteerd. Op basis van deze criteria werken we momenteel samen met Italiaanse, Spaanse, Duitse, Nederlandse en Belgische leveranciers.

Het overgrote deel van ons gamma dokterstassen is handgemaakt en altijd met oog voor detail afgewerkt. Onze leren dokterstassen zijn altijd gemaakt van het typische, kwalitatief hoogstaande en rijke Italiaanse leer, wat ervoor zorgt dat uw tas een steeds mooier patina krijgt naarmate hij meer gebruikt wordt.

Als huisarts, HAIO of specialist in opleiding vindt u bij ons altijd een dokterstas die perfect bij u past, zowel qua prijs als qua model. Onze modellen gaan van het klassieke, over het tijdloze, tot moderne en compacte dokterstassen voor de startende of gevestigde huisarts.

Na veelvuldige gesprekken met artsen uit de praktijk, selecteerden we bij MedischeTassen.be de meest efficiënte, ordelijke en gebruiksvriendelijke dokterstassen waar u vlot al uw materiaal kan in meenemen. Opgelet met te grote dokterstassen, ze zijn vaak zwaar, onoverzichtelijke en slecht voor uw rug. De praktijk leert dat het veel efficiënter is om een – qua grootte – normale dokterstas te nemen die u mee op huisbezoek neemt, eventueel aangevuld met een kleine en goedkope noodtas voor medicatie en wondzorg die u standaard in uw auto laat liggen en enkel meeneemt bij de patiënt indien u deze nodig heeft. Een tas die hiervoor vaak door huisartsen wordt gebruikt omwille van zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is de ‘Verpleegtas Community’ die u terugvindt onder de rubriek ‘verpleegtassen’. Soms wordt hiervoor ook een ander model verpleegtas genomen.

Vindt u echter toch niet helemaal waarnaar u op zoek bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@medischetassen.be of telefonisch op 0032 474 67 04 65. Wij spreken ons netwerk aan en gaan voor u op zoek naar uw ideale dokterstas!