Verpleegtassen

Foto-tabelview Lijstview

Artikelen 1 tot 24 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabelview Lijstview

Artikelen 1 tot 24 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bij MedischeTassen.be hebben we ons toegelegd op verpleegtassen om zelfstandig verpleegkundigen, vroedvrouwen, kinesitherapeuten en zorgverleners in de ruime zin van het woord, te voorzien van een geschikte tas om alle benodigde medische artikelen in op te bergen en te vervoeren. De leveranciers van verpleegtassen werden door MedischeTassen.be geselecteerd in de eerste plaats omwille van de kwaliteit en de efficiëntie van de tassen. U zal aangenaam verrast zijn door de veelzijdigheid van onze verpleegtassen.
Een andere reden is de betrouwbaarheid van beide leveranciers en hun jarenlange expertise in de branche. Daarenboven hebben deze geselecteerde tassen een erg goede prijs/kwaliteit verhouding.

Onze verpleegtassen zijn multifunctioneel en kunnen daarom ook gebruikt worden door podologen, pedicures, gezinshelpers, kinesisten, dierenartsen, enz…

Ook huisartsen gebruiken deze verpleegtassen vaak als bijkomende noodtas voor in de wagen. Medicatie en wondzorgmateriaal dient immers niet altijd mee binnen genomen te worden bij de patiënt tijdens een huisbezoek. Hier biedt een bijkomende, handige en goedkope tas de oplossing.

Vindt u echter toch niet helemaal waarnaar u op zoek bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@medischetassen.be of telefonisch op 0032 474 67 04 65.