Onze service

Beoordeel eerst en betaal pas na ontvangst

Naast het ruime assortiment stijlvolle tassen voor artsen, dierenartsen, verpleegkundigen en andere medische professionals, geniet u bij MedischeTassen.be van een uitgebreide en persoonlijke service.

Omdat een kwalitatieve dokterstas of verpleegtas erg duurzaam is en u er dus lang van kan genieten, willen we dat u de juiste keuze maakt. Bij ons kan u uw bestelde tas altijd eerst rustig bekijken en naar uw normen beoordelen alvorens te beslissen tot aankoop. Via onze betaaloptie 'betalen via overschrijving' verzenden we uw bestelling en voegen we de factuur bij in het pakket. Bent u toch niet overtuigd, dan kan u op eenvoudig verzoek bij ons kosteloos een retoursticker bekomen. Stuur ons gewoon even een mailtje via info@medischetassen.be.

U betaalt bij ons pas als u 100% tevreden bent over uw nieuwe tas!

 

Wij bieden een uitgebreide garantie

Een dokterstas of verpleegtas van MedischeTassen.be is een keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. Toch is een eventuele productiefout nooit 100% uit te sluiten. Mocht u tijdens de garantieperiode van minimum 2 jaar toch een probleem ervaren, lossen we dit uiteraard kosteloos op voor u. En met 'kosteloos', bedoelen we ook echt kosteloos over het hele traject. Verzendkosten van en naar de producent (in Italië bijvoorbeeld), nemen we volledig voor onze rekening. Herstelling of vervanging wordt ook gratis uitgevoerd. U betaalt dus niets en hoeft zich bij MedischeTassen niet te bekommeren om kleine lettertjes. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld zouden worden.

Daarenboven kan u op eenvoudig verzoek gratis één van onze demotassen ter beschikking krijgen voor de periode van herstel. Voor deze extra service worden enkel de verpakkings- en verzendkosten heen en terug van de demotas aangerekend (in totaal €19,83 ex btw). Uw medische tas is immers een onmisbaar dagdagelijks instrument.

 

Demonstraties voor HAIO'S

Jaarlijks worden we gecontacteerd door 6de jaars huisartsgeneeskunde om onze dokterstassen,noodtassen en accessoires te komen voorstellen op de campus. Hiervoor wordt dan meestal een groot lokaal gereserveerd, waar studenten tijdens de middagpauze rustig alle modellen kunnen bekijken en vragen kunnen stellen. We gebruikten zo al het anatomielokaal in de kelder in de campus UZ Gent, de lobby in O&N2 in Gasthuisberg Leuven, een groot klaslokaal in UA,... Meestal vinden deze demo's plaats in de loop van mei op een moment dat alle huisartsen in spe samen zijn op de campus in het kader van hun opleiding.

In Covid-tijden organiseerden we vorig jaar zelf enkele open zondagen bij ons in de tuin waar iedereen in alle veiligheid alles rustig kon komen bekijken. Het waren leuke en gezellige zondagen, waar ook vrienden, vriendinnen, mama's, papa's, oma's en opa's,... (kortom 'de jury') ook meer dan welkom waren om hun mening te geven en de juiste keuzes te maken.

Meer info hierover vindt u in onze pagina voor HAIO'S.

 

Indien u als vereniging of groep een groter evenement organiseert met meerdere geïnteresseerde huisartsen kan u ons ook altijd even contacteren om de mogelijkheden van een demonstratie te bespreken.