Onze service

Naast het ruime assortiment stijlvolle tassen voor artsen, dierenartsen, verpleegkundigen en andere medische professionals, geniet u bij MedischeTassen.be van een erg uitgebreide en persoonlijke service.

Omdat een kwalitatieve dokterstas erg duurzaam is en u er dus lang van kan genieten, willen we dat u de juiste keuze maakt. Wilt u uw tas graag eerst rustig bekijken en naar uw normen beoordelen alvorens te beslissen tot aankoop? Dat kan! Bent u toch niet 100% tevreden, dan kan u immers op eenvoudig verzoek bij ons kosteloos een retoursticker bekomen. Stuur ons gewoon even een mailtje via info@medischetassen.be

Een dokterstas of verpleegtas van MedischeTassen.be is een keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. Toch is een eventuele productiefout nooit 100% uit te sluiten. Mocht u tijdens de garantieperiode van minimum 2 jaar toch een probleem ervaren, lossen we dit uiteraard kosteloos op voor u.

Daarenboven kan u op eenvoudig verzoek gratis één van onze demotassen ter beschikking krijgen voor de periode van herstel. Voor deze extra service worden enkel de verpakkings- en verzendkosten heen en terug van de demotas aangerekend (in totaal 24 euro). Uw medische tas is immers een onmisbaar dagdagelijks instrument. 

Verder kunnen we voor een groep een demo organiseren van onze medische tassen en bent u ook zeer welkom in onze showroom, waar we een demomodel hebben van elke tas, etui en accessoire.  

Demonstratie op afspraak

Bij MedischeTassen.be willen we dat u 100% tevreden bent over uw dokterstas. Daarom bieden we volledig gratis en zonder enige aankoopverplichting een unieke extra service aan voor groepen (vanaf 3 personen) en komen we bij u ter plaatse tijdens bijvoorbeeld de pauze van een LOK-vergadering of eender welke andere bijeenkomst van huisartsen indien u dat wenst.

Een afspraak voor een demonstratie maakt u heel eenvoudig:

U selecteert op onze website een aantal dokterstassen die uw voorkeur wegdragen. U maakt via email een afspraak met ons, waarbij u vermeldt welke tassen u graag in levende lijve had gezien. Wij komen vervolgens bij u langs met de door u gekozen dokterstassen en de verschillende kleurmogelijkheden voor elke dokterstas. Zo heeft u immers de mogelijkheid de dokterstassen van dichtbij te bekijken en naar uw normen te beoordelen.

Dit aanbod is geldig voor alle dokterstassen, voor adressen in heel België. Indien u een groter evenement organiseert met meerdere geïnteresseerden geldt dit aanbod ook voor Nederland en Noord-Frankrijk.

Showroom Vorselaar (provincie Antwerpen)

Van al onze dokterstassen, verpleegtassen en elk ampullenetui hebben we bij MedischeTassen.be een demomodel in voorraad. Ook de verschillende kleurmogelijkheden hebben we visueel ter beschikking.

U bent van harte welkom in onze showroom in Vorselaar om deze medische tassen en accessoires rustig te komen bekijken, geheel vrijblijvend uiteraard.

Hiervoor dient u altijd een afspraak te maken, telefonisch via 0032 474 67 04 65 of via email op info@medischetassen.be