Aanbieding voor HAIO’S

Eén van de initiële doelstellingen van MedischeTassen.be was om de HAIO of “huisarts in opleiding” aan het begin van haar of zijn carrière, een mooie en functionele dokterstas te kunnen aanbieden.

We willen dan ook graag trouw blijven aan dit achterliggende startdoel door HAIO’s, 6de / 7de jaars en startende verpleegkundigen, verloskundigen of kinesitherapeuten (kortom alle starters!) het ganse jaar een korting van 5% te geven op ons hele gamma, en dit bovenop de reeds scherpe prijzen bij MedischeTassen.be.

Vanaf april tot en met 31/08 doen we enkele bijkomende interessante acties voor 6de / 7de jaars huisartsgeneeskunde:

- optie 1 : 10% korting op ons ganse gamma.

- optie 2 : 10% korting op dokterstas + 20% korting op Noodtas COMMUNITY's of Noodtas HOME ASSISTANCE. In onze handige noodtas voor in de wagen zit al standaard een isothermisch uitneembaar ampullenetui, een naaldcontainer en je kan de tas met een handige schouderriem over je schouder hangen. Adieu aan de grote, zware en overvolle rommelige dokterstas!

- optie 3 : 10% korting op dokterstas + 30% korting op Ampullenetui PHIAL's . Dit is ons meest verkochte etui, bovendien een lichtgewicht.

TIP: Omdat we weten dat 6de / 7de jaars huisartsgeneeskunde aan de start van hun carrière meestal heel wat kosten hebben, mag u bij MedischeTassen.be de betaling van uw dokterstas (volledig kosteloos) uitstellen tot na ontvangst van uw 1ste HAIO-loon.

Wilt u als HAIO graag eens het aanbod van meer dan 35 verschillene modellen dokterstassen en ampullenetuis komen bekijken? U bent altijd welkom (na afspraak) in onze showroom in Vorselaar (provincie Antwerpen) voor een geheel vrijblijvend bezoek. Bezoeken kunnen meestal ook tijdens het weekend!

6de / 7de jaars van Leuven, Gent, Antwerpen of Brussel mogen ons altijd contacteren om een demomoment te laten plaatsvinden op de universiteit.

Bij MedischeTassen.be willen we dat u, aan de start van een boeiende carrière een dokterstas vindt die perfect bij u past!

tassen uitkiezen medische tassen

Afbeeldingen: Toekomstige HAIO’s op bezoek terwijl ze de dokterstassen uitgebreid testen en beoordelen. Altijd een gezellige bedoening!

TIPS VOOR HAIO’s

In de veelvuldige gesprekken die we hadden met ervaren mensen uit de praktijk, kwam heel vaak hetzelfde naar voren: neem geen te grote dokterstas, maar kies voor een handig en compact model!

Dit voorkomt rugklachten en zorgt voor orde in uw dokterstas. Hoe groter de tas, hoe duurder vaak ook en hoe meer u zult meezeulen. Zelfs een schouderriem zal de zware last niet verzachten.

Heel vaak hebben huisartsen daarom naast hun dokterstas die ze mee binnen nemen bij de patiënt, nog een supplementaire kleine noodtas voor medicatie en wondzorg. Deze tas blijft bijna permanent in de auto en wordt enkel in specifieke gevallen mee binnen genomen. MedischeTassen.be heeft hiervoor een erg compacte en goedkope tas in het gamma met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! (de Verpleegtas Community of de Home Assistance van Elite Bags)

Enkele reviews van onze klanten uitgelicht over deze noodtas voor medicatie en wondzorgmateriaal:

“Zeer handige, gebruiksvriendelijke noodtas. Ideaal om gemakkelijk extra medicatie, hechtings- en wondzorgmateriaal mee te nemen tijdens huisbezoeken en wachtdiensten.” dr. Sofie Decamps, huisarts Mechelen

“Ik gebruik deze handige noodtas voor het materiaal dat je niet op elk huisbezoek nodig hebt, maar toch wel best in de auto hebt liggen: materiaal voor wondzorg, staalname (urinepotjes, keelwissers), noodmedicatie,… Daar je de compartimenten zelf kunt aanpassen ziet de inhoud er altijd overzichtelijk uit en net zoals ik het wil. Super handig!” dr. Laure-Anne Van Oevelen, huisarts Onze-Lieve-Vrouw Waver

“Compacte en lichte tas die ervoor zorgt dat je alles bij hebt op huisbezoek zonder met een loodzware dokterstas te moeten zeulen.” dr. Carolien Van Doninck, huisarts Sint-Pieters-Leeuw

Aarzel niet om eens ten rade te gaan bij huisartsen die al jaren in de praktijk staan!

Hoe bestellen als HAIO of starter?

Omdat het online betalingssysteem u niet zal herkennen als 6de / 7de jaars, HAIO of starter in het algemeen, dient u via email te bestellen als u gebruik wenst te maken van onze kortingsacties. Het is heel eenvoudig: u stuurt gewoon een email met uw gegevens naar info@medischetassen.be

- Factuur- en afleveradres + telefoonnummer

- Naam van datgene dat u wenst te bestellen + de gewenste kleur

- Vermeld dat u starter bent (1ste of 2de jaar HAIO).

- De naam van de universiteit/opleidingsinstelling waar u aan verbonden bent.

U ontvangt dan van ons een bestellingsbevestiging zodat u er zeker kan van zijn dat uw bestelling goed terecht kwam. Uw tas wordt gratis geleverd op het door u opgegeven leveradres. Levering gebeurt zo snel mogelijk. De factuur voor uw boekhouding wordt doorgemaild. Betalen mag u als 6de / 7de jaars doen na ontvangst van het 1ste HAIO-loon.

Heb je verder nog vragen, contacteer me gerust via info@medischetassen.be.

Frederik