Aanbieding voor HAIO’S

Dokterstassen voor HAIO's

Ben jij een 6de jaars student en kijk je al uit naar een boeiende carrière als huisarts? Eindelijk is het moment daar om een stijlvolle, functionele een eerlijk gemaakte dokterstas te kiezen die 100% bij jou past. Een bekroning, een verdiend cadeau aan jezelf, voor 6 jaar harde werk!

Na het grote succes van de vorige jaren, doen we ook dit jaar weer interessante kortingsacties voor (toekomstige) HAIO's.

Wij bieden de voordelen van een groepsaankoop voor dokterstassen, maar iedereen mag individueel beslissen en bestellen, zonder tijdsdruk of stress. Je kan eenvoudig online kijken, beoordelingen lezen, bellen of mailen als je vragen hebt, maar je kan alvast ook ons demoweekend op 29 en 30 juni 2024 in jouw agenda zetten. Tijdens het ganse weekend zwaaien onze deuren open tussen 10u en 14u. Meer dan 45 verschillende modellen dokterstassen, rugzakken voor huisartsen, ampullenetuis, documentmappen en noodtassen zullen uitgestald staan. Door te voelen, te kijken, te overleggen en vragen beantwoord te zien, zal je vast en zeker een goede keuze maken om jouw start als HAIO extra cachet te geven. We verwachten je in: Het Artsenhuis Gierle, Zwaluwstraat 1, 2275 Lille.

 

Waarom zou je als HAIO aan het begin van jouw carrière als huisarts kiezen voor een dokterstas van MedischeTassen.be? We lijsten het graag even kort voor je op:

  • We zijn MedischeTassen.be in 2011 initieel gestart vóór HAIO’s en houden scherpe prijzen aan voor heel kwalitatieve handgemaakte dokterstassen van integere en eerlijke producenten. Daarbovenop geven we elk jaar mooie extra kortingen voor 6de jaars.

  • Je mag jouw betaling kosteloos uitstellen tot na ontvangst van het 1ste HAIO loon in november.

  • Via ons jaarlijks demoweekend voor 6de jaars nemen we graag de tijd voor alle vragen zodat je weggaat met jouw ideale, stijlvolle dokterstas, waarover je 100% tevreden bent!

  • Bij ons niet te veel commercieel gedoe, maar een eerlijke en oprechte prijs, ook voor onze producenten. Stuk voor stuk zijn het integere vakmensen, die met oog voor detail en met veel liefde, jouw dokterstas vervaardigen.

  • We willen een service bieden die we zelf als klant ook graag zouden hebben, d.w.z.:

  1. Toch een probleem binnen garantie? Bij ons geen gedoe met het moeten ‘aantonen dat het om een productiefout gaat’ of iets dergelijks, gewoon gratis herstel bij de producent. Ook voor onderdelen wordt uiteraard niets aangerekend. We bezorgen jou een door ons betaald verzendlabel (meestal naar Italië) en jouw herstelde tas wordt ook op onze kosten weer netjes bij jou thuis afgeleverd

  2. Ook na de garantieperiode kan je bij ons blijvend terecht voor herstelling mocht dat nodig zijn

  3. We laten jou nooit in de steek! Moet jouw dokterstas toch hersteld worden, bieden we jou een demotas aan die je kan gebruiken voor de periode van herstel. Koop je bij ons een dokterstas, heb je dus de garantie dat je nooit zonder tas komt te vallen (maar wees gerust, we hebben niet veel demotassen nodig…)

 

 

 

 HAIO's kiezen hun dokterstas   HAIO met nieuwe lederen dokterstas   HAIO's met nieuwe stijlvolle dokterstas   HAIO met dokterstas van Ruitertassen   HAIO's met lederen dokterstassen   HAIO met lederen huisartsentas

Afbeeldingen: Toekomstige HAIO’s met hun gloednieuwe dokterstas!

 

Kortingsacties voor 6de jaars en andere starters

Eén van de initiële doelstellingen van MedischeTassen.be was om de HAIO of “huisarts in opleiding” aan het begin van haar of zijn carrière, een mooie, functionele en duurzame dokterstas te kunnen aanbieden. 

We willen graag trouw blijven aan het achterliggende startdoel en geven HAIO’s, 6de jaars en startende verpleegkundigen, verloskundigen of kinesitherapeuten (kortom alle starters!) het ganse jaar een korting van 5% op ons hele gamma, en dit bovenop de reeds scherpe prijzen bij MedischeTassen.be.

Vanaf april tot en met 30/09 doen we enkele bijkomende interessante acties voor 6de jaars huisartsgeneeskunde:

- Kortingsactie 1 : 10% korting op uw aankoop 

- Kortingsactie 2 : Bij aankoop van een dokterstas (met 10% korting) krijgt u ook 20% korting op een noodtas (*) + 30% korting op ons superhandige bloedname-etui(**)

- Daarbovenop mag u bij MedischeTassen.be de betaling van uw ganse bestelling uitstellen tot na ontvangst van uw 1ste HAIO-loon begin november. We weten dat 6de jaars huisartsgeneeskunde aan de start van hun carrière meestal heel wat kosten hebben en we willen jullie een duwtje in de rug geven. Automatisch verlengen we de betaaltermijn op de factuur van starters. 

 

(*)Noodtassen: Noodtas COMMUNITY's , Noodtas STREET'S , Noodtas HOME ASSISTANCE of Noodtas HOMECARE ASSISTANCE. In onze efficiënt uitgeruste noodtassen voor in de wagen zit standaard een isothermisch uitneembaar ampullenetui en een naaldcontainer. Een noodtas is erg handig voor materiaal dat je best altijd bij je hebt, maar niet dagelijks nodig hebt, zoals bv. wondzorgmateriaal en medicatie. De noodtas kan in de meeste gevallen in de wagen blijven liggen, maar blijft binnen handbereik indien nodig. Adieu aan de grote, zware, overvolle en rommelige dokterstas!

(**) Bloedname-etui: Bloedname-etui Radical. Erg efficiënte all-in-one oplossing voor al uw bloednamemateriaal, lichtgewicht en veel geprezen door huisartsen. 

Bij MedischeTassen.be willen we dat u, aan de start van een boeiende carrière een dokterstas vindt die perfect bij u past! Hier geen Chinese of Indiase dokterstassen, maar Made in Europe (veelal Italiaanse, Nederlandse of Duitse) kwalitatieve dokterstassen van plantaardig gelooid leder. Op al onze tassen is minstens 2 jaar garantie, maar ook na die periode kan u bij ons steeds terecht voor eventuele herstelling. Wij kunnen u in dat geval ook tijdelijk voorzien van een demotas. Kortom, bij ons zit u nooit meer zonder dokterstas!

   demo dokterstassen    huisartsen met dokterstas  italiaanse dokterstassen opendeurdag

Afbeeldingen: Toekomstige HAIO’s op bezoek terwijl ze de dokterstassen uitgebreid testen en beoordelen tijdens ons demoweekend. Altijd een gezellige bedoening!

 

Dokterstas tips VOOR HAIO’s

Uit onder andere onze eigen ervaring en de veelvuldige gesprekken die we hadden met huisartsen uit de praktijk, kwam heel vaak hetzelfde naar voren: neem geen te grote dokterstas, maar kies voor een handig en compact model!

Dit voorkomt rugklachten en zorgt voor orde in uw dokterstas. Hoe groter de tas, hoe duurder vaak ook en hoe meer u zult meezeulen. Zelfs een schouderriem zal de zware last niet verzachten.

Heel vaak hebben huisartsen daarom naast hun dokterstas die ze mee binnen nemen bij de patiënt, nog een supplementaire kleine noodtas voor medicatie en wondzorg. Deze tas blijft bijna permanent in de auto en wordt enkel in specifieke gevallen mee binnen genomen. MedischeTassen.be heeft hiervoor enkele erg compacte en goedkope tassen in het gamma met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Enkele reviews van onze klanten uitgelicht over deze noodtas voor medicatie en wondzorgmateriaal:

“Zeer handige, gebruiksvriendelijke noodtas. Ideaal om gemakkelijk extra medicatie, hechtings- en wondzorgmateriaal mee te nemen tijdens huisbezoeken en wachtdiensten.” dr. Sofie Decamps, huisarts Mechelen

“Ik gebruik deze handige noodtas voor het materiaal dat je niet op elk huisbezoek nodig hebt, maar toch wel best in de auto hebt liggen: materiaal voor wondzorg, staalname (urinepotjes, keelwissers), noodmedicatie,… Daar je de compartimenten zelf kunt aanpassen ziet de inhoud er altijd overzichtelijk uit en net zoals ik het wil. Super handig!” dr. Laure-Anne Van Oevelen, huisarts Onze-Lieve-Vrouw Waver

“Compacte en lichte tas die ervoor zorgt dat je alles bij hebt op huisbezoek zonder met een loodzware dokterstas te moeten zeulen.” dr. Carolien Van Doninck, huisarts

Aarzel niet om eens ten rade te gaan bij huisartsen die al jaren in de praktijk staan!

 

Wil je graag nog meer tips bij de keuze van jouw dokterstas? Wij schreven er een blogpost over: 'Hoe kies je de dokterstas die perfect bij jou past' 

Ben je voor jouw start als HAIO nog op zoek naar ander medisch materiaal? Hier vonden we een mogelijks interessant starterspakket bij Barthels: HAIO starterspakket Macroview BASIC met DS54 (exclusief voor studenten) | 9000016 (barthels.be)

 

Hoe uw dokterstas bestellen als HAIO of starter?

De voordelen van een groepsaankoop voor dokterstassen, maar iedereen mag individueel bestellen op haar/zijn tempo. U kan bestellen tijdens ons demoweekend of gewoon online.

Omdat het online betalingssysteem u niet zal herkennen als 6de jaars, HAIO of starter in het algemeen, dient u via email te bestellen als u gebruik wenst te maken van onze kortingsacties. Het is heel eenvoudig: u stuurt gewoon een email met uw gegevens naar info@medischetassen.be

- Factuur- en afleveradres + telefoonnummer

- Naam (of de link) van datgene dat u wenst te bestellen + de gewenste kleur

- De naam van de universiteit/opleidingsinstelling waar u aan verbonden bent.

- indien mogelijk een ander e-mailadres dan uw e-mailadres van de universiteit aub

U ontvangt dan van ons een bestelbevestiging zodat u er zeker kan van zijn dat uw bestelling goed terecht kwam. Uw materiaal wordt gratis geleverd op het door u opgegeven leveradres. Levering gebeurt zo snel mogelijk. De factuur voor uw boekhouding wordt doorgemaild. Betalen mag u als 6de jaars doen na ontvangst van het 1ste HAIO-loon (begin november).

Heb je verder nog vragen, contacteer me gerust via info@medischetassen.be.

Bekijk ook zeker ook even enkele van onze Klantenreviews op onze site of via Google: https://g.page/medischetassen/review?rc

Tot binnenkort!

Frederik